Cecilia og andre unge stifter Gaia

Cecilia Zade Iseni i aktion som taler i forbindelse med FNs generalforsamling. Cecilia var med som dansk ungdomsdelegat. NU har sammen med andre unge stiftet foreningen Gaia.

Tidligere byrådsmedlem Cecilia Zade Iseni er medstifter af foreningen Gaia – Unge for et Grønt Erhvervsliv.
Cecilia Zade Iseni voksede op i Værløse. Hun blev tidligt politisk aktiv og sad i en kort periode i Furesø Byråd for Det Konservative Folkeparti, inden hun flyttede fra byen for at komme tættere på studierne – International Business på Niels Brock.
Cecilia hr også været ungdomsdelegat ved FNs klimakonference og har et studiejob hos Dansk Industri.
Nu tager hun endnu et skridt med foreningen Gaia – Unge for et Grønt Erhvervsliv.
– Da min tid som ungdomsdelegat til FN lakkede mod enden, kunne jeg mærke, at jeg ikke var færdig med frivilligt arbejde. Lysten til at engagere sig i noget større var kun vokset af konfrontationen med alle de afgørende kampe, verdens ungdom står overfor: klimakampen, kampen for demokrati og kampen for indflydelse på de beslutninger, der kommer til at påvirke vores generation allermest, fortæller Cecilia Zade Iseni på Linkedin og fortsætter:
– Samtidigt stod jeg tilbage med en masse uudforskede partnerskabsmuligheder og spændende dagsordener, som jeg kun lige havde kradset overfladen af. Én af de ting, der gik igen, var dansk erhvervslivs ambitioner for den grønne omstilling og virksomhedernes ønske om at inddrage ungdommen i arbejdet med netop dette.
Cecilia kunne ikke finde det rette sted at gå hen.
– Heldigvis var jeg ikke alene om at mangle et sted at engagere mig. Derfor besluttede jeg sammen med en række vanvittigt seje mennesker at stifte Gaia. Gaia arbejder for, at unge skal have indflydelse, og vi tror på, at virksomheder og unge er tættere på hinanden i klimakampen, end mange antager, forklarer Cecilia.
Medlemmerne i Gaia mødes flere gange om måneden til alt fra inspirationsoplæg, virksomhedsbesøg, konferencer, workshops og sociale arrangementer.
– Sammen håber vi at skabe en mere konstruktiv dialog, så vi sammen med erhvervslivet kan få mere handling for klimaet, siger Cecilia.

Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *