Pavillonbørnehus er taget i brug

Børnene fra Dalgårdens Børnehus er rykket ind i det nye pavillonbørnehus.

Så kom der endelig lidt aflastning til den hårdt belastede forældregruppe i Dalgårdens Børnehus.
Det midlertidige pavillonbyggeri ved Søndersøskolen stod klar efter vinterferien. Pædagogerne brugte mandagen til at flytte ind. Tirsdag morgen blev børnegruppen budt velkommen.
– Pavillonerne skal kunne rumme børnene i Dalgårdens Børnehus på kort sigt. Vi forventer, at børnene er tilbage i Dalgårdens Børnehus i september-november måned, siger Muhammed Bektas (A), formand for Udvalget for Børn- og Skole.
Forældrene til børn i Dalgårdens Børnehus har i to omgange afleveret deres børn i Farum. I denne omgang siden sensommeren 2023. Nærmere bestemt Børnehuset Bambi i Farum Midtpunkt. Det skyldes fund af skimmelsvamp og asbest i tagplader i Dalgårdens Børnehus. En omfattende renovering af lokalerne blev sat i værk. Den forventes færdig til september – måske først i november.
Etableringen af det midlertidige pavillonbyggeri trak ud pga. den stærke skrånende grund, hvilket krævede en del jordarbejde. Pavillonerne stod klar inden vinterferien, men ferien er blevet brugt til at etablere et udendørs legeområde for børnene.

Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest

2 kommentarer til “Pavillonbørnehus er taget i brug”

  1. Mikkel Dres Sjøgaard-Frich

    Ærgeligt at forældre skal finde ud af de først regner med at være klar til november her og ikke via direkte kontakt/via institutionen.

Der er lukket for kommentarer.