Åbent møde hos Klimabevægelsen Furesø

Klimabevægelsen Furesø holder åbent møde onsdag den 22. november fra kl. 19-21 i Satellitten.
– Vi skal arbejde videre med ideerne til det kommende års arbejde, som vi fandt frem til på det sidste møde. Skulle du sidde med en idé, du synes skal arbejde videre med, så kan du stadig nå at få den med. Vi vil sørge for at samle ideerne i nogle blokke, som vi så kan så kan arbejde ud fra, fortæller Susanne Berså.
Der vil være lidt om Klimabevægelsens landsmøde som blev afholdt her den 11.11 – bl.a. om de nye strategitanker, som de kalder samhandlingsnetværket der handler om, hvordan man får flere til at deltage i omstillingen. Samt en kort introduktion til aftenens videre arbejde, hvor man ser på opslagene med ideerne, og deltagerne vælger det, som de synes man kunne tænke sig at arbejde videre med, og der dannes interessegrupper
Til sidst sætter interessegrupperne sig sammen og laver gerne en lille handleplan
– Hvis du ikke har været med før, så håber vi, at også du har lyst til at komme med til dette klimamøde. Vi har brug for alle: både dig der kun kan komme en sjælden gang, og dig der har lyst til at bruge mere tid på det lokale klimaarbejde. Alt tæller i dette vigtige arbejde. Sidegevinsten er et rigtigt hyggeligt samvær med engagerede og rare mennesker, lyder det fra Susanne Berså.

Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest