Billedskole viser værker i ny udstilling

Skovhusets elever viser deres værker på udstillingen. Her er det Elisabeth Andersen.

Det er med stor glæde Skovhuset Kunst & Natur inviterer til en udstilling med værker af elever fra husets billedskole. Hvert år tilbyder Skovhuset kurser i tegning, maleri og grafiske teknikker. 80 elever har deltaget i undervisningen i løbet af det sidste år, og nu præsenterer forårets hold deres værker i en udstilling. Udstillingen kan ses lørdag 9. og søndag 10. marts kl. 12-16. Der er fernisering lørdag kl. 12. Alle er velkomne.
Som noget nyt i år deltager også elever fra Skovhusets voksenhold i udstillingen. Holdet er oprettet i samarbejde med Afdeling for Socialpsykiatri og Udsatte borgere i Furesø Kommune, med støtte fra det tværkommunale initiativ Kulturmetropolen og indsatsen ”Et bedre liv med kultur”. Siden 2022 har en gruppe voksne haft mulighed for at følge kurset, hvor glæden ved kunst, livskvalitet og trivsel er sat i centrum. Og det har været en succes, med gode oplevelser og blomstrende kunstneriske færdigheder.
Billedskolen er en vigtig del af Skovhuset, for her kan man udvikle egne kreative evner gennem leg og eksperimenter med kunstens forskellige udtryk. Samtidig giver husets udstillinger eleverne mulighed for at komme tæt på både danske og udenlandske kunstneres arbejde. Med den professionelle kunst i huset, naturen uden for døren og billedskolens dygtige undervisere er der rig mulighed for inspiration. Nu kan de færdige værker ses i en alsidig udstilling, som byder os ind i elevernes verden.

Fernisering: lørdag 9. marts kl. 12
Udstillingsperiode: lørdag 9.- søndag 10. marts 2024 kl. 12-16
Skovhuset Kunst & Natur, Ballerupvej 60, Værløse

Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest