Børnene så film – De voksne holdt generalforsamling

Kan man holde generalforsamling i Værløse Bio og Café. Svaret er ja. De voksne holdt møde i Sal 2. Børnene så Sigurd Sommerfugl i Sal 1.

Furesø Bold Akademi er efterhånden blevet et år gammel. Derfor skulle Furesøe nyeste fodboldklub holde sin første generalforsamling.
Det fik Nick Roed Johansen til at tænke tilbage til sin egen barndom og så kom idéen. Han lagde generalforsamlingen i Værløse Bio & Café. Imens de voksne tog sig af de alvorlige emner på generalforsamlingen inde i Sal 2, hyggede børnene sig med Sigurd Sommerfugl i Sal 1.
– Det var en stor succes og kan anbefales til andre foreninger, hvis de vil gøre lidt ekstra ud af deres generalforsamlinger eller andre arrangementer og samtidigt støtte et lokalt kulturelt vartegn, siger Nick Roed Johansen, som retter en stor tak til Værløse Bio for et super arrangement.
– Jeg blev selv helt nostalgisk og tænkte tilbage på dengang jeg selv og familien deltog i Værløse Boldklubs årsafslutninger i Værløse Bio, lyder det fra Nicik Roed Johansen.

Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest