Borgerforening om gummigulv – Øv!

Hareskovhallens trægulv skal snart skiftes ud. Der kan blive med et gummigulv. Det skal afklares i den nærmeste fremtid.

Alt om Furesø kunne i den forgangne fortælle, at den kommende udskiftning af gulvet i Hareskovhallen kan betyde en udskiftning af trægulvet til fordel for gummigulv.
Det skal formanden for Hareskov Badminton, Christian Svenningsen, mødes med forvaltningen om i den kommende tid.
Hareskovby medborgerforening var ikke sene til at kommentere på sagen. Bestyrelsesmedlem Anders Riiber Høj skrev følgende:
– Det vil være virkelig ØV, hvis brugerne i Hareskovhallen skal udsættes for denne spareøvelse. Så hellere beholde det gamle gulv nogle år endnu. Vi har prøvet gummigulve ved udekampe og det er noget sludder, når forvaltningen påstår at det er en god løsning. Det giver flere skader og dårligere badminton. Hvis gummi var en god løsning havde forvaltningen jo forlængst fået det indført i Farum og Værløse.
Tine Hesner, formand for Kultur-Fritid og Idrætsudvalget svarede kort efter,
– Jeg tænker at det giver god mening at renovere i takt med slid – og at der også er en trangsrækkefølge ift andre faciliteter. Men så er turen vist også kommet til Hareskovhallen. Ift valget gummi eller trægulv, er der ikke truffet en beslutning endnu. For mig er det vigtigt at kigge på både økonomi og brugertilfredshed – men også bæredygtighed ift C2 aftryk i produktion, transport og gulvets forventede “levetid” i den løsning vi ender med. Jeg vil derfor forvente at vi som politikere har alle kriterier belyst, når sagen skal prioriteres i vores anlægsbudget, lyder det fra Tine Hessner.

Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest