Bronzemedaljer og hygge i stor stil

Team Alinas serie gav bronzemedaljer i piger 8-10 år.

Fællesskabet var i fokus, da Farum Gymnastik Forening og GymDanmark afviklede i weekenden sidste afdeling af årets DM-serie.
Solen bragede ned fra en skyfri himmel – såvel udenfor som indenfor i Farum Arena denne weekend. For deltagerne i årets DM-serie var det nemlig årets højdepunkt og humøret og fællesskabet var i top.
For Farum Gymnastik Forenings hold sluttede sæsonens anstrengelser med bronzemedaljer til Team Ovia i piger 12-14 år samt Team Alina i piger 8-10 år
Konkurrencen i AGG Æstetisk gymnastik foregik over to dage i Farum Arena. Team Ovia sluttede af med en serie til temaet Hattemageren, og Team Alina lavede serie over temaet Prinsesse. Der er tale om en fri serie på gulvet af to til tre minutters varighed.
– Det er konkurrencesport, men fællesskabet vægtes højt. Det handler om at få nye venner. Man kan kun præstere godt, hvis man fungerer godt sammen, forklarer Annette fra Farum Gymnastik Forening.
Af samme årsag var Farum Gymnastik Forenings yngste hold Team Nalia – piger 6 til 8 år også med ved stævnet, selvom de er for unge til at deltage i konkurrence. De lavede en opvisning i en pause, og var ellers med til at uddele medaljer og nok så vigtigt slikposer.
I de kommende uger er der mulighed for prøvetræning, hvis man kunne tænke sig, at gå Grand Prix Gymnastik. Der er prøvetræning hver tirsdag, men for at deltage skal man tilmelde sig via Farum Gymnastik Forenings hjemmeside: https://farum-gymnastikforening.dk

Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *