Bum – Damefodbold er tilbage i Kirke Værløse IF

Solen strålede over genkomsten af damefodbold i Kirke Værløse IF.

Den første træningsaften for damer i Kirke Værløse IF trak intet mindre end 36 deltagere. En dejlig overraskelse for initiativtager.
Tilbage i 1980´erne og 90´erne var damefodbold en kæmpe ting i Kirke Værløse IF: Klubben nåede landets næstbedste række og rådede over to seniorhold og ungdomshold hele vejen ned, men lige pludselig smuldrede det hele.
Men så i slutningen af marts måned fandt Sofie, Sanne og Michelle sammen. De inviterede til en uformel træningsaften for kvinder onsdag den 25. april.
Intet mindre end 36 deltagere – i alderen 20 til 55 år – dukkede op og havde en skøn aften på Sandet Stadion.
– Den første træning gik fremragende. Vi var 36 deltagere og alle kunne bidrage med noget hver især. Virkelig en succes, fortæller Michelle Lopez.
Deltagerne var igennem opvarmning, tre baser med øvelser og til sidst et ministævne med fire hold. Og så skulle der hygges i klubhuset.
– Alle virkede glade, trætte, ondt i kroppen, men glade. Vi sluttede af med smil, grin og rosévin, siger Michelle Lopez.
Fremover er der træning hver onsdag klokken 19 til 20.30.
– Sanne, Sofie og jeg planlægger hver gang og holder styr på træningen, indtil vi finder de rette trænere og kender den endelige størrelse af holdet, forklarer Michelle Lopez.

Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest