Chokolademestre har succes med varm chokolade i luksusudgave

Jakob Hvidsten Ørstrup har haft det tunge job at smage den varme chokolade til.

Nordic Chocolatiers har papir på, at deres produkter er i verdensklasse. Her i blandt en førsteplads med deres fyldte chokolade med Jordbær og Gastric.
Men chokolade er mange ting. Senest har Jakob Hvidsten Ørstrup og Peter Svenningsen arbejder med at fremstille en varm kakao i den absolutte luksusudgave. Det er lykkedes til fulde.
Nordic Chocolatiers har to varianter af deres varme chokolade. Den ene er med salt, den anden er med stjerneanis, lakridsrod og salt.
– Vi starter altid med at finde den rigtige chokolade, derefter finder vi balancen i produktet. I dette tilfælde har salt det med at åbne smagen op, forklarer Jakob Hvidsten Ørstrup.
Nordic Chocolatiers sælger chokolademælken til de fineste caféer i København og andre byer.
De to chokolademestre mødtes ved en julefrokost og fandt snart sammen i et makkerskab med base i et lille produktionskøkken på gården Lundsdal ved Kirke Værløse.
Her har de skabt fyldte chokolader i verdensklasse og ikke mindst haft det sjovt sammen.
Produkterne sælges primært til virksomheder, men kan også købes på websiden:
Shop | Nordic Chocolatiers – World’s best chocolates

Del nyhed

Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Seneste nyheder