Debut i elitedivisionen imødeses med spænding

Emma Brandt Schultz og HVTs 1. hold får debut i elitedivisionen lørdag den 11. maj klokken 12, når B 93 kommer på besøg.

Lørdag den 11. maj bliver en helt særlig dag for Hareskov-Værløse Tennisklub. Klokken 12 denne dag får klubbens damehold debut i landets bedste række, Elitedivisionen.
Hareskov-Værløse Tennisklub fejrer 100 års jubilæum 2024, men har kun ved få lejligheder markeret sig på højeste plan i holdturneringen.
Klubbens damehold har spillet sig op i Elitedivisionen og skal møde storklubber som KB, HIK, Gentofte og B 93, som kommer på besøg denne lørdag.
Cheftræner Mikkel Nørby ser gode muligheder for holdets spillere for at høste erfaring.
– For mig personligt er målet med sæsonen at etablere os i den bedste række og blive fortrolige med niveauet. Derudover er det vigtigt for vores piger at få gode kampe hvor de kan prøve sig selv af. De mangler kampe på højt niveau, fortæller Mikkel Nørby.
HVTs hold består af Olivia Thiemke, som har vundet DM-bronze to gange og er rangeret som nummer 10 i Danmark. Hun suppleres af rutinerede Thale Myhre, som i juniorårene forsøgte sig på internationalt plan. Og så er de to lokale piger Anna og Emma Brandt Schultz med på holdet. De er tvillinger og fra årgang 2009. Flere andre spillere kan komme i spil.
Elitedivisionen består af otte hold, som mødes en gang i grundspillet. De andre klubber bruger ofte udenlandske spillere for at nå slutspillet. Sådan bliver det ikke i HVT. Men man skal ikke være et sekund i tvivl om, at HVT går efter at vinde holdkampe.
– Hvis man deltager i sport, så er det for at forsøge at vinde. Jeg tror også holdet har muligheder for at vinde flere holdkampe. Det bliver under alle omstændigheder en spændende sæson, siger Mikkel Nørby.
HVTs herrehold spiller i den næstbedste række 1. division. Holdet åbner også sæsonen lørdag den 11. maj. Det er klokken 10 hjemme imod Virum-Sorgenfri.

Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest