Den Gamle Skoles Venner står i et vadested

Den Gamle Skole set fra Smedegade. Foto: Charlotte Søllner Hernø

Tirsdag den 16. april var der ordinær generalforsamling i foreningen Den Gamle Skoles Venner.
Generalforsamlingen foregik meget passende i Den gamle Skole ved Kirke Værløse Kirke. For bestyrelsen var det en stor glæde at notere sig øget opbakning, idet der er kommet 12 nye medlemmer, så man nu er 70.
Til gengæld var der endnu ikke kommet svar på ansøgningen til RealDanias Underværker om 250.000 kroner til en forundersøgelse af projektet. Derfor blev det besluttet at indkalde til en ekstraordinær generalforsamling, når der foreligger et svar.
– Vi kunne ikke fremlægge budget, men det vil vi gøre på en ekstraordinær generalforsamling. Vi er blevet stillet et svar i udsigt senest i starten af maj måned, forklarer Karin Retvig.
Den Gamle Skoles Venners projekt om renovering og ombygning af Den Gamle Skole og derefter overtagelse af den kommunale ejendom fik mere end de nødvendige 500 stemmer, der skulle til for at gå videre til bedømmelse af Underværker.
– Hvis vi får pengene fra Underværker, skal de bruges til, at kvalificere projektet. Vi forventer, at det kan gøres inden udgangen af 2024, siger Karin Retvig.
Det forventes, at projektet får en prislap på ca. 6. mio. kr. De pengene skal hentes hjem gennem ansøgninger til en række fonde.

Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest