Emil Poulsen vinder pris for naturformidling

Emil Poulsen vandt SoMe Science Award 24. Pressefoto.

Prisregnen vælter ned over naturformidleren Emil Poulsen fra Farum. Nu har han vundet prisen SoMe Science Award 24.
Han er tidligere kåret til Danmarks bedste naturfotograf og i 2023 som Danmarks bedste naturformidler. Emil Poulsen vandt endnu en pris i forbindelse med den nye Bloom Festival. Her blev han valgt blandt tre nominerede til prisen SoMe Science Award 24. Med prisen følger en check på 40.000 kroner.
Juryen begrunder valget på følgende vis:
– Den glæde og begejstring ved naturen, som lyser ud af Emil Poulsen, når han fortæller om stort og småt, er eminent. Man føler næsten man er med derude selv. Om dagen, om natten, om sommeren og om vinteren, over havoverfladen og under. Og man kan ikke undgå at blive smittet af Emil Poulsens kærlighed til dyrenes og planternes utrolige verden.
– Samtidig formår Emil Poulsen på fornem vis at proppe masser af god videnskab ind i sine fortællinger, så forståelsen får en dybde, der rækker ud over ‘blot’ gode historier fra naturens verden.
Emil Poulsen er begejsret for prisen.
– Jeg er så stolt over at stå sammen med fantastiske kreatører og kunne kalde dem mine venner. Det er fantastisk at se gnisten I alles øjne, når de bliver forbløffet over de utrolige facts om naturen omkring dem. Jeg er for evigt taknemmelig over, at få lov til at dele min viden og lave en karriere ud af det, siger Emil Poulsen.

Fra betonbroen til naturen
Emil Poulsen voksede op på Amager og skatede rundt på stenbroen, men så flyttede familien til Farum, og det var svært at skate på skovstierne.
– Jeg faldt pladask for naturen omkring Farum, siger Emil, som fandt ud af, at han ville dele sin kærlighed til naturen med alle andre.
– Jeg har en kæmpe kærlighed til naturen. Det er som, at se en god film og ikke dele den med andre. Det er min gejst, at sørge for at andre også får en god oplevelse med naturen, forklarer Emil Poulsen.
Det gør han så godt, at 145.000 mennesker abonnerer på hans Instagram.

Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *