Formandsskifte i Furesø Radikale Venstre

Ole Kristensen afløser Neel Ingstrup som formand for Furesø Radikale Venstre. Pressefoto.

Efter fire år som formand er der vagtskifte hos Radikale Venstre i Furesø. Neel Ingstrup takker af og overgiver depechen til Ole Kristensen.
Furesø Radikale Venstre har ved generalforsamling den 16. april valgt ny formand. Valget faldt på Ole Kristensen.
Ole Kristensen er 61 år, cand. merc og ansat som chefkonsulent i HOFOR (Hovedstadsområdets Forsyningsselskab), hvor han servicerer store kunder med energioptimering. En interesse der også har hans fokus i det lokalpolitiske arbejde.
– Jeg har været radikal længe, afbrudt af et længerevarende ophold i Sverige og har siden 2018 været medlem af Furesø Radikale Venstre og siddet i lokalbestyrelsen siden 2019. Jeg glæder mig rigtig meget til at tage fat på opgaverne i vores radikale vælgerforening i Furesø og til forhåbentlig at byde velkommen til mange nye medlemmer, siger Ole Kristensen.
Nogle vil genkende Ole fra sidste kommunalvalg, hvor han var opstillet – og i øvrigt agter at blive igen – samt hans baggrundsarbejde omkring udbredelse af fjernvarme i Furesø Kommune.

Kigger frem mod kommunalvalget i 2025
Med et nogenlunde stabilt medlemstal er Furesø radikale en sund forening og den nyvalgte formand retter da også blikket fremad
– Vi har en rigtig god bestyrelse, som det bliver spændende for mig at stå i spidsen for. Efter de kommende EP Valgaktiviteter, kigger vi så småt mod kommunalvalget i 2025, hvor vi glæder os til at lancere spændende og kompetente kandidater på vores liste og som minimum sikre genvalg til Tine Hessner og Anders Medum Groth i byrådet – gerne suppleret af en tredje”
Den afgående formand Neel Ingstrup, arbejder til hverdag som politisk konsulent hos Socialpædagogernes Landsforbund. Neel kom til i 2020 og har således været med til at sikre partiet det bedste lokalvalg nogensinde i 2021.
– Neel har gjort et formidabelt arbejde i spidsen for foreningen, bl.a. under coronapandemien hvor hun har formået at sikre social sammenhængskraft og øget synlighed, også på sociale medier. Vi er glade for at Neel fortsætter sit lokalpolitiske engagement – bl.a. i Integrationsrådet – og så er Neel da også 1. suppleant til byrådet, siger Ole Kristensen.

Fakta om Furesø Radikale Venstre
Furesø Radikale blev stiftet i 2005 som en sammenlægning af Farum og Værløse Radikale. Følgende har haft formandsposten siden 2005: Charlotte Vilsholm, Kirsten Kramer Jakobsen, Peter Bugge, Peder Erlandsen, Peter Foldbjerg, Mary Jo Fernandez og Neel Ingstrup. Ole Kristensen bliver således nr. 8 i rækken.

Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest