Furesø eSport sætter gang i projekt Læring og leg for livet

Mogens Brolin bygger Furesø Esport op på kompetencegivende undervisning. Der er trænere og undervisere til eleverne, når de kommer til en af de to og en halv time lange sessioner.

Udvalget for Kultur, Fritid og Idræt oprettede for et par år siden puljen Vores Furesø til nye aktiviteter.At det gør en forskel, mærkes ikke mindst hos Furesø eSport. Foreningen fik tildelt 25.000 kroner til projekt Liv og Læring. Til stor glæde for ildsjælen Mogens Brolin.
– Det gør, at vi kan gennemføre vores projekt Læring og leg for livet, som handler om, at hjælpe vores unge frivillige trænere med at bruge deres ansættelse hos os, som et springbræt til en karriere indenfor erhvervslivet, fortæller Mogens Brolin.
Hovedforløbet starter til august og projektet løber hele 2024/25.
– Nu skal vi skal udvikle kursusmateriale og lave testforløb med vores nuværende ungtrænere. Så er det næste sæsons ungtrænere, som kan ansøge om at være med i det her projekt, forklarer Mogens Brolin.
Furesø Esport startede på Bybækskolen i Farum. I vinters oprettede man en ny afdeling på Kirke Værløsevej i Værløse.
Her har man startet to nye hold. Et for FortNite og et for Valeron. Mogens Brolin forventer at starte et nyt FortNite-hold snarest muligt. Det bliver tirsdage klokken 16 i Værløse.

Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest