Golfspillere er de rene dydsmønstre

De seks nye affaldsspande til affaldssortering gør tilsyneladende tricket på Værløse Golfklubs baneanlæg.

Værløse Golfklub har indført affaldssortering op til denne sæson. Det har været en stor succes.
Lige siden klubben startede, har der stået en skraldespand ved hvert teested. Her har golfspillerne skilt sig af med deres skrald, hvilket kan blive til en del, når man bruger tre-fire timer på 18 runders golf.
Op til denne sæson indførte klubben en markant ændring. Alle skraldespande blev fjernet. I stedet er der indført affaldssortering. Det er sket ved at sætte seks affaldsspande op lige der, hvor man skifter fra de første ni huller til de sidste ni huller.
– Vi havde fået nogle meldinger fra andre klubber om, at det ikke var gået så godt med affaldssortering, men her er det kun gået over al forventning, siger chefgreenkeeper Martin Hjort.
Hvor man på andre golfbaner har oplevet en stigende mængde skrald på banerne, så har det været lige omvendt i Værløse Golfklub.
– Nu har vi været i gang i 14 dage. I den tid har vi fundet tre stykker skrald på banen. Det er det samme, som vi fandt sidste år i et lignende tidsrum, fortæller Martin Hjort.
Værløse Golfklub har stort fokus på bæredygtighed og klima. Noget kunne tyde på, at medlemmerne i den grad bakker op.
Affaldssortering bliver et krav på danske golfanlæg i den nærmeste fremtid. Værløse Golfklub har valgt at indføre det før tid.

Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest