Herlig stemning ved Ung Furesøs afslutningsfest

Maddie og Co. gav prøver på deres musikalitet ved afslutningsfesten.

Brandkadetter, Outdoor, Redesign, Krea, Filmspottet, Musik og meget, meget mere. Torsdag aften holdt Ung Furesø afslutningsfest i lokalerne på Bybækskolen.
– Hvor er det blevet godt.
Tidligere ungdomsskoleleder Kurt Lykken kiggede forbi, da der torsdag aften var afslutningsfest i Ung Furesø/Furesø Ungdomsskole på Bybækskolen.
– Vi drømte i mange år om at få egne lokaler. Det er helt vildt hvor godt, det er blevet. Jeg er dybt imponeret, sagde Kurt Lykken og gav sin afløser Anette Lykke Konring en krammer.

Makkerpar i 14 år
De to fulgtes ad gennem 14 år som chef og souschef for ungdomsskole. Det startede på Solbjerggård og gik over lokaler i Paltholmterrasserne og så flytningen til Bybækskolen netop som Kurt gik på pension.
Anette Lykke Konring fik opgaven med at forme ungdomsskolen i den nye lokaler.
Alt det blev vist frem torsdag aften.

Anette Lykke Konring og Kurt Lykken var i højt humør. Ung Furesø lever i bedste velgående i egne lokaler på Bybækskolen.

Brandkadetterne rullede slangerne ud. Filmspottet lavede studie og biografer. Musikholdet gav prøver på deres kunnen. Der blev rappet i lydstudiet og spist Butter Chicken fra madboden.
Alt sammen til stor fornøjelse for eleverne, som viste deres kunnen frem for forældre, søskende og gode venner.
60 timelønnede undervisere. 2500 elever. Alt dette styres fra kontoret af Anette og souschef Mette Horsgaard.
– En ungdomsskole afvikler aktiviteter for unge mennesker efter skoletid. De bliver samlet med andre unge på aktiviteter ud fra deres interesser. De får nye venner fra hele kommunen, fortæller Anette Lykke Konring.

Nu skal der planlægges
Denne sæson er kun lige afsluttet, før der skal planlægges til den nye sæson. Den nye sæson starter i september måned, men tilmeldingen starter i uge 26 inden sommerferien.
– Nu skal vi i gang med at planlægge den nye sæson. Vi får flere nye hold. Natholdet skal ud og opleve naturen fredag aften. Erasmus Plus handler om grøn fællesspisning og laves sammen med Furesø Ungepanel. Og så får vi et nyt hold sciencehold med 3d og laserprint og den slags, fortæller Anette Lykke Konring.
Men det er ikke det hele. For i sommerferien laver Ung Furesø sommerferieaktiviteter. Det bliver til 15 hold, som udbydes igennem Furesø Kommune.

Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest