Hr. Weyse gav Birgit en afskedssalut

Skuespilleren Jens Jacob Tychsen gav den som Hr. Weyse ved Birgit Viekærs afskedsreception. Privatfoto.

Afskedsreceptionen for Birgit Viekær blev naturligvis en festlig en af slagsen. Personalets afskedsgave var en optræden af Jens Jacob Tychsen.
”Den der gør livet til en fest.
Har forstået livet bedst”
Den mangeårige og særdeles populære leder af Aktivitetscenter Gedevasevang, Birgit Viekær, blev sendt på pension for fuld musik med en afskedsreception tirsdag den 28. maj.
200 gratulanter mødte frem for at takke for de mange gode år. Personalets gave til Birgit Viekær var en optræden af Badehotellets Hr. Weyse, Jens Jacob Tychsen.
Bestyrelsesformand Lene Bang satte ord på Birgit Viekærs betydning i sin tale.
– Jeg ved at du elsker at fejre andre. Men når det er dig selv der er i centrum er du ydmyg og vil helst ikke have alt for mange roser. Det bliver nok svært at leve op til det i dag. Birgit. Du har gjort Aktivitetscenter Gedevasevang til det det er i dag.
– Et hjertevarmt sted for Furesøs pensionister hvor fællesskaber skabes og og trives og hvor borgere helt op til 100 år kommer og hvor de over 80 frivillige spiller en kæmpestor rolle. Du har igennem 22 år stået i spidsen for Gedevasevangs store forandring og udvikling. Du deltager aktivt i alt hvad der foregår hernede med ægte glæde og medmenneskelighed, og du kender de borgere, der kommer her i huset.
– Dit kompas gennem livet har jo været
”Den der gør livet til en fest.
Har forstået livet bedst”
– Det er du et levende bevis på, lød det fra Lene Bang med stor tak for en kæmpe indsats.

Selv festkagen var proppet med minder. Privatfoto.
Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest