Hundebane blev fikset af kommunens folk

Kommunens hold på udendørs idræt lavede blandt andet denne vippe.

I årtier har hundeejere kunne træne deres firbenede på en agilitybane ved Søndersøhallen, men tidens tand kunne efterhånden mærkes. Redskaberne var stort set smuldret væk. Her i slutningen af marts måned så det pludselig helt anderledes ud. Nye flotte redskaber var dukket op. En vippe, slalompinde, cirkusringe og meget mere.
Alt om Furesø satte sig for at finde ud af, hvad i alverden der var sket. For der er hverken registreret foreninger eller anden form for ejerskab af banen.
Furesø Kommunes Fritidsinspektør Ulrik Olsen løste mysteriet.
– Kommunen har ansvaret for hundebaner og andre selvorganiserede aktiviteter. Hundebanen trængte til en opgradering. Vi indhentede nogle tilbud, men det løb hurtigt op. Så meldte folkene fra vores hold på udendørs idræt sig på banen. De skulle alligevel ikke bruge tid på at slå græsset på fodboldbanerne henover vinteren, så de lavede de nye redskaber ude i deres værksted ved Farum Park. De eneste udgifter var en ny sav og lidt remedier, fortæller Ulrik Olsen.
Den nye hundebane blev indviet i al stilhed af de fire mænd og to kvinder i teamet.
-De er ret stolte af det, så de fejrede det med en uofficiel indvielse, siger Ulrik Olsen.
Han har et fromt håb.
– Det er vores håb, at hundeejerne bruger det rigtig meget. Vi skal nok holde øje med banen og vedligeholde den, slutter Ulrik Olsen.

Hundene skal også igennem disse ringe.
Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest