Joey Moe kommer til Værløse Bio

Joey Moe har arbejdet den populære trends med podcast med kriminalsager ind i sin debutfilm "Ripple". Den har forpremiere i Værløse Bio.

De fleste husker Joey Moe som sanger. I ved ham med Million, Yo-Yo og mange andre hits. For en del år siden valgte han at skifte til filmkunst. Han er uddannet filminstruktør på Super8 i Aarhus og har lavet fem kortfilm. Nu kommer hans første spillefilm. Det et samtidig hans afgangsfilm fra skolen.
Værløse Bio har forpremiere på Ripple den 29. februar klokken 18.30. Det bliver med besøg af filminstruktøren Joey Moe.
– Jeg kommer forbi Værløse Bio med en spillefilm, som jeg selv har skrevet, instrueret og lavet sangen til. Vi kommer til at se den nye film og vi kommer til at snakke frem og tilbage om filmen, fortæller Joey Moe.
Ripple er en vaskeægte thriller med Ulrich Thomsen, Diêm Camille, Ida Marie Nielsen og Rasmus Hammerich.
Filmen handler om true crime-fascinationen. De seneste år er det myldret frem med podcasts med historier om virkelige forbrydelser. I Ripple følger man den populære podcastvært Lotus, som fortæller virkelige mordhistorier i en live tv-udsendelse. Det får seertallet til at eksplodere. Men ude i virkeligheden henter en farlig mand inspiration fra tv-udsendelsen.
Publikum i Værløse Bio får altså en smagsprøve i form af en forpremiere. Ripple har officiel danmarkspremiere den 14. marts.

Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest