Kommunens byplanlæggere rykker ud til borgerne

Kommunens byplanlæggere rykker ud til folket for at høre deres mening om, hvordan kommunen skal udvikle sig. Udviklingsplanen for Værløse Bymidten er en del af processen.

Det kan være svært at overskue, hvordan man kan give sit besyv med i forhold til byplanlægning. I marts måned er der ikke flere undskyldninger. Furesø Kommunes byplanlæggere rykker nemlig ud til folket og står klar ved syv lokationer på syv forskellige datoer for at høre borgernes mening. De kalder det mobile planværksteder.
Udvalgsformand Bettina Ugelvig (A) forklarer:
– Vi arbejder hele tiden med at styrke borgerinddragelsen og finde nye måder at inddrage og møde furesøborgerne på. De mobile planværksteder har forvaltningen haft rigtig god erfaring med i forbindelse med udviklingsplanen for Værløse Bymidte. Vi har mødt et større udsnit af borgerne og endnu flere forskellige vinkler og pointer er kommet frem, når vi rykker ud og møder borgerne i deres hverdag. Samtidig giver det borgerne mulighed for at forskelligt afklaret, når de står overfor vores dygtige medarbejdere, der deler ud af deres faglighed. De erfaringer overføres nu til arbejdet med Kommuneplanen, siger Bettina Ugelvig.
Spørgsmålet denne gang lyder: Hvordan skal Furesø se ud om 12 år?
Hvor og hvordan skal vi bygge, hvor skal vi have mere natur og hvordan skal vi passe på dit lokalsamfund? Furesø Kommune er i gang med at lave en ny kommuneplan for, hvordan vi udvikler kommunen de næste 12 år.

Det sker her:
Værløse, Galaksens foyer: 4. marts, kl. 15.30-17.30
Farum, ved indgangen til Kulturhuset: 6. marts, kl. 15.30-17.30
Jonstrup, Hangar 3: 12. marts, 15:30-17.30
Hareskovby, Udhuset: 13. marts, kl. 15:30-17.30
Kirke Værløse, ved netto: 18. marts, kl. 15.30-17.30
Stavnsholt, ved pladsen foran Farum Arena: 20. marts, kl. 15.30-17.30
Bregnerød, p-plads overfor kroen: 21. marts, kl. 15.30-17.30
Du kan også sende dine input på furesoe.dk/kommuneplan.

Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest