Konfirmander samlede ind til Folkekirkens Nødhjælp

Nicole Ovando Kruckenberg giver instrukser til Rosa Raffn inden det går løs ed indsamlingen.

Søndag var der landsindsamling for Folkekirkens Nødhjælp. I Hareskovby fik de fleste besøg af nogle friske unge mennesker med en rød indsamlingsbøsse i hånden.
Det var Hareskov Kirkes kommende konfirmander, som tog udfordringen op.
Rosa Raffn fra 8B på Hareskov Skole var en af indsamlerne.
– Det er lidt spændende at skulle ringe på døren, men jeg har prøvet det før sammen med min familie, fortæller Rosa Raffn, som alligevel havde lidt sommerfugle i maven inden det gik løs.
– Det et lidt grænseoverskridende, men når det går til et godt formål, så er der mere på spil, siger Rosa Raffn.

Indsamlingen er en del af elevernes konfirmationsforberedelse.
Kirke- og Kulturmedarbejder Nicole Ovando Kruckenberg stod bag initiativet.
– De har haft besøg af Folkekirkens Nødhjælp, som har fortalt lidt om de forskellige projekter, som man støtter rundt om verden, fortæller Nicole Ovando Kruckenberg, som sørgede for ekstra incitament til de unge mennesker.
– 35 ud af 45 konfirmander er med i dag. De går en rute på to eller tre timer sammen med en eller to venner. Vi har sørget for præmier til dem, der samler mest ind, fortæller Nicole Ovando Kruckenberg.
Præmierne er sponsoreret af REMA 1000, Normal i Værløse og Matas.

Et flot resultat
De unge mennesker samlede 6.169 kroner ind i kontanter. Dertil kommer digitale indbetalinger gennem Mobile Pay, hvilket bringer det samlede beløb op på imponerende 19.039 kroner. 
– Det er virkelig et flot beløb. De unge var både kolde og stolte i går, da de kom i mål, fortæller Nicole Ovando Kruckenberg.

Så er det afsted på indsamling.
Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest