Kontorhotellet er ved at være fyldt op

Ann-Sofie Hein viser det 330 kvadratmeter store lokale på 1. sal, som lige nu er til udlejning.

I mange år var A-kassen DANA en central aktør i det lokale erhvervsliv, men forsvandt i forbindelse med en fusion med en anden arbejdsløshedskasse.
Det store domicil på adressen Kirke Værløsevej 34 stod tomt i flere år. Men i foråret 2022 blev det købt af et trekløver bestående af Noor Uzbek, Daniel Hein og Dennis Balswel.
De tre mænd kom til projektet med hver deres kompetencer. Noor er iværksætter. Daniel er selvstændig elektriker og entreprenør, og Dennis er det jordnære anker i trekløveret.
De så nogle muligheder i den store bygning og indrettede et kontorhotel til små og mellemstore virksomheder. I dag er der ved at være fyldt op i bygningen. I kælderen finder man kreative Wool Collective dør om dør med vidt forskellige virksomheder. 2. salen er hovedsageligt mindre kontorer og 3. sal er udlejet til to virksomheder.
– Vi har udlejet 75 procent af lokalerne. På grund af efterspørgslen på mindre kontorer er vi ved at indrettet tre nye, fortæller Ann-Sofie Hein, som har til opgave at opgradere bygningen designmæssigt.
Line nu arbejdes der på en opgradering af kantinen, tre nye kontorlokaler og så skal hovedindgangen have den helt store tur.
– Udgangspunktet for det hele er, at skabe gode lejebetingelser for erhvervsfolk. Det skal være rart at være her. Vi vil have en familiær stemning, hvor det er muligt at få en snak med ejerne eller naboerne.
– Vi rammer et segment, som har brug for lokaler, men ikke har de store krav til espressomaskine eller fitnessrum. Det er mere nede på jorden, forklarer Ann-Sofie Hein.
Det sidste store lokale på 1. sal har egen indgang fra Kirke Værløsevej. Det 330 kvadratmeter store lokale var DANAs reception og kontormiljø.
– Vi vil leje det ud til en virksomhed, som kan bruge det til domicil, undervisning eller noget helt andet, fortæller Ann-Sofie Hein.

Wool Collective har et stort lokale i stueetagen, men bor side om side med vidt forskellige firmaer.
Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest