Kulturhuset byder foråret velkommen

Lars Verdich giver prøver på sin kunnen med en foyerkoncert.

Lørdag den 2. marts bliver en af de helt store dage i Farum Kulturhus. Der bliver foyerkoncert og fernisering på flere udstillinger.
Foyerkoncerten klokken 11.30 bliver med sangeren og guitaristen Lars Verdich, som de fleste kender som musikbooker i Farum Kulturhus, men også selv er en dygtig musiker.

Et surrealistisk møde mellem Martin Burridge og Doron Silberberg
Martin Burridge værker er en rejse ind i et dystopisk/post-apokalyptisk univers. Et univers udenfor tid og sted. Værkerne er tableauer, der afspejler menneskehedens afgrundsdybe dårskab, men også den snarrådighed og vilje, hvorved arten Homo Sapiens (måske) overlever længe nok til at overdrage den svagt ulmende fakkel til den fagre nye AI verden.
Doron Silberberg skaber unika-skulpturer i stentøj og bronze. De seneste år har han arbejdet med at udforske keramikken som skulpturelt materiale. Figurerne i sine arbejder vidner både om et kritisk og humoristisk syn på dig, mig og os mennesker generelt. Hans skulpturer er fortællinger om kærlighed og had, os og dem.

Forårsudstillingen Natur og Æstetik
Kunstnergruppe ”Landmalerne” har som gruppe eksisteret siden 2002, de er alle bosiddende på Fyn og Langeland, og fælles for dem er, at de alle har naturen og landskabet som inspiration og udgangspunkt.
Gruppens 8 faste medlemmer er Hans Peder Hansen, Peter Bork-Johansen, Kurt Serve’, Ole Vedby Jørgensen, Esben Eriksen, Keld Nielsen, Sonja Møller og Mogens Sjøgård, og de udstiller i Farum Kulturhus med gæsten Anne Marie Johansen.
Keramikeren Kristina Vildersbølls smukke skålserie Sekvens er blevet til som en undersøgelse af feltet mellem skulpturel keramik og brugsprodukter. Skålenes form er inspireret af traditionelle danske pottemagerprodukter, der ofte har en kant-afslutning der skråner let indad.

Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest