Kunstforening på tur til Willumsens Museum

Furesø Kunstforenings medlemmer fik en guidet rundvisning i Willumsens Museum. Foto: Furesø Kunstforening.

Furesø Kunstforening er mest kendt for at arrangere flotte udstillinger i Farum Kulturhus, men foreningen tager også på fællestur.
Søndag den 5. maj tog Furesø Kunstforening på en kunsttur for medlemmer til Willumsens Museum i Frederikssund. Besøget gjaldt især en særudstilling, som sammenstiller J. F. Willumsens værker med den nutidige og meget anerkendte kunstner Martin Bigum.
Turen blev et tilløbsstykke. Meget hurtig havde det maksimale antal deltagere på 25 medlemmer meldt sig.
Turen viste sig at leve op til forventningerne. En kyndig, spændende og humoristisk kunsthistoriker, Dina Rawat, guidede kunstforeningens medlemmer sikkert gennem udstillingen.
– Det var spændende at se ligheder og forskellige mellem de to kunstnere, som er født med ca. 100 års mellemrum (1863 og 1966). Begge har været både nyskabende og provokerende i deres samtid, fortæller Helene Lund, sekretær i Furesø Kunstforening.
Efter rundvisningen nød alle en ”klapper” og et glas i museets fine Café Ærligt,
– Efter frokosten benyttede mange af os muligheden for at studere de udstillede værker nærmere, og alle var enige om, at det havde været en spændende, inspirerende tur i hyggeligt selskab, lyder det fra Helene Lund.
Furesø Kunstforening ser frem til fremtidige medlemsture. Alle interesserede kan holde sig underrettet på foreningens hjemmeside www.furesoe-kunstforening.dk

Furesø Kunstforening planlægger flere fællesture. Man kan følge med på www.furesoe-kunstforening.dk Foto: Furesø Kunstforening.
Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest