Løbefest udskriver medaljekonkurrence

Kunstneren Christine Thorsen designede Furesø Løbefests medalje i 2023. Hvem bliver det i år?

Det startede med Bakaos i 2022 og fortsatte med Tegne-Christine i 2023.
Furesø Løbefest uddeler hvert år en unik medalje til deltagerne i den store løbefest i Fredtofteparken den 10. august. Men hvem skal stå bag dette års medalje?
Styregruppen for Furesø Løbefest har valgt at udskrive en konkurrence. Man kan sende forslag til: lobefest@furesoeloebeklub.dk senest mandag d. 20. maj.
– Styregruppen vælger blandt de indkomne forslag, det layout, vi synes bedst om til årets medaljer. Designeren, som har tegnet det, modtager et honorar på 2000 kr. I første omgang er det fint med en skitse, fortæller Jørgen Ringgaard fra Furesø Løbeklub.
Furesø Løbefest er for hele familien. Det er en festdag, hvor man fejrer glæden ved løb. Det skal medaljen afspejle.
– Det skal være en medalje, som gerne må appellere til både børn og voksne. Medaljen vil få en diameter på ca. 7 cm og kan være rund eller have andre former, forklarer Jørgen Ringgaard.
Og bare rolig. Hvis der indkommer flere brillante forslag, kan de evt. komme i spil til næste år,

Løbefest i Fredtofteparken ved Farum Sø
Dette års Furesø Løbefest bliver den femte af slagsen. Det er lørdag d. 10. august, hvor eventpladsen er åben fra kl. 10-17:30. For børn er der børneløb på henholdsvis 2 og 4 km, mens unge og voksne kan man melde sig til 6 km, kvartmaraton eller halvmaraton. Der er en deltagergrænse på maks. 1000.
Læs mere og tilmeld dig på furesøløbefest.dk

Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest