Lokal virksomhed fordobler bundlinjen

Jakob B. Svendsen glæder sig over gode år for familievirksomheden CB Svendsen. Foto: CB Svendsen.

CB Svendsen kom ud af 2023 med en bruttofortjeneste på 44 millioner kroner, og bundlinjen blev mere end fordoblet til 14 millioner kroner.
Familievirksomheden CB Svendsen på Kirke Værløsevej i Værløse er inde i en god periode. Siden 2020 er omsætningen vokset med 275 procent.
– Det var et år med stor vækst. Det har de sidste tre år været, siger CEO Jakob E. Svendsen til electronic-supply.dk og fortsætter:
– Vi har haft virkelig travlt. Det har både været et produkt af mere målrettet salg og marketing, men det er især en generel omsætningsvækst hos vores eksisterende kunder, siger Jakob E. Svendsen, der roser sine medarbejderes indsats i det travle år.
Jakob E. Svendsen oplyser, at virksomheden fokuserer på yderligere vækst. Ambitionen er 45-50 procent vækst på omsætningen. Det skal ske ved at have fokus på udvælgelsen af kunder.
– Vi har fokuseret på at styrke vores kundeportefølje og har øget vores fokus på kunder og projekter, som passer bedre til vores virksomhedsprofil, siger Jakob E. Svendsen til electronic-supply.dk
CB Svendsen blev stiftet af Carsten Svendsen i 1969 hjemme i hans forældre kældre. Virksomheden voksede hurtigt. I 1973 flyttede CB Svendsen ind på adressen Kirke Værløsevej 22. Med årene har det været nødvendigt at udvide, så virksomheden også omfatter Kirke Værløsevej 24, men også har produktion hos underleverandører i Østeuropa.
Jakob og Martin Svendsen overtog ledelsen af virksomheden i 2016, da Carsten Svendsen gik på pension.

Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest