Lokalt jordbrug åbner havelåge på Klimahandledagen

Irene og Mette viser rundt på Hjortespringgård.

Hjortespringgårds Grøntsagshave deltager i år på Klimahandledagen den 25. april.
– På Hjortespringgård er vi begejstrede for frø som spirer, planter som vokser og summende insektliv – den glæde vil vi gerne dele, og inspirere flere til at dyrke mad i egen have. Derfor åbner vi på Klimahandledagen havelågen til rundvisning og fortælling om gravefri køkkenhave, genopbygning af jordfrugtbarhed, flerårige grøntsager og biodiversitet i haven, fortæller Mette Madvig.
Der er rundvisning fra kl. 15.00-16.00 og fra kl. 17.00-18.00. Rundvisningerne starter ved den store trælåge på grusvejen – kig efter skiltet
Irene Kornerup og Mette Madvig som har Hjortespringgårds Grøntsagshave, fortæller om deres deltagelse på Klimahandledagen:
– Vi vil gerne bidrage med vores dyrknings erfaring og plantebegejstring på Klimhandledagen. Det gør vi fordi vi oplever at mange mennesker længes efter at få fingrene i jorden og gerne vil begynde at dyrke deres egen mad. Alle kan starte i det små og opleve glæden ved planter som gror, mere insektliv og fugle i haven. Vi fortæller også om de flerårige grøntsager, som er kendt fra permakultur, og som rummer et stort potentiale for nem dyrkning af mad i villahaverne.

Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest