LUCY vil sende Galaksen ud af bane

LUCY spiller i Galaksen den 1. december, Foto: Petra Kleis.

Den skal trykkes helt i bund, når Værløse-bandet LUCY træder op på Galaksens scene den 1. december klokken 20.
Det er noget særlig med gensyn. Sådan var det for Nik & Jay, da de vendte tilbage til Værløse og gav koncert i Galaksen.
Fredag den 1. december forsøger LUCY sig at gå samme vej. De har spillet i Galaksens tidligere. Dengang kaldte de sig The Scribbles og sang på engelsk. Så mødte de manager Thomas Mårtensson. Det satte gang i en forvandling til bandet LUCY, som synger på dansk.
Debutsinglen ”Deprimeret” kom i juni, så fulgte ”AMOR” i september og den 17. november kom ”Lander et sted”. Samme dag gav bandet tre koncerter på deres gamle skole Søndersøskolen.
– Det bliver fuldstændig fantastisk at spille i Galaksen, siger forsanger Sylvester Spangenberg.
Han er en af tre oprindelige medlemmer fra tiden på Furesø Musikskole. Bassist Jens Bjerre og lead guitarist Sofus Kofoed trådte også deres musikalske barnesko på Furesø Musikskole.
– Jens og mig har spillet sammen altid. Vi startede ude på Solbjerggaard. Så mødte vi Sofus på Musikskolen og lavede et band. Vi spillede med alle mulige konstellationer i seks år: Vi øvede os rigtigt meget nede i kælderen hos Jens, erindrer Sylvester Spangenberg.
Det gik så godt med The Scribbles, at de vandt Furesø Kommunes Talentpris.
– Det var stort at få den anerkendelse, siger Sylvester.
Den efterfølgende omtalte gjorde, at Nik & Jays tidligere manager Thomas Mårtensson øje på bandet fra hans egen barndomsby.
– Vi kom i kontakt med ham og kom i studiet. Vi bruget et helt år på at skrive musik. Det blev lagt i hænderne på produceren Carl Altino. Det er det materiale, der skal vises frem nu, fortæller Sylvester Spangenberg.
Drengene har ellers rigeligt at se til med 2G på Gladsaxe Gymnasium for Sylvester og Sofus, og Aurehøj for Jens og Sankt Annæ for trommeslageren Bertram.
– Det er hårdt, men vi holder ud. For det er jo det her, vi gerne vil, siger Sylvester.

Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest