Oplev landets bedste kunstflyvere på Flyvestation Værløse

Flyhangaren er godt fyldt op hos EFK 87. I weekenden den 25-26. maj kommer landets bedste piloter fordi til en afdeling i DM-serien. Foto: EFK87.

I weekenden den 25-26. maj afvikles en afdeling af DM i kunstflyvning hos Elektroflyveklubben af 1987. Modelflyvningens dag byder også på mulighed for at prøve modelflyvning.
Helt ude i den vestlige del af Flyvestation Værløse har Elektroflyveklubben af 1987 slået sig ned i et tidligere F16-shelter, hvor der er bygget klubhus inde i shelteret og anlagt flyveplads i græsset bag bygningen.
I weekenden d. 25 – 26. maj kommer landets bedste kunstflyvningspiloter på besøg. EFK 87 er vært for en afdeling af DM-serien. Det bliver med en lokal pilot i den bedste klasse.
– Vi har en af Danmarks dygtigste kunstflyverpiloter, Jakob Bækgård Andersen. Han blev nummer 1 i sin klasse sidste år og er netop rykket op i Superligaen, fortæller Jens Arnt fra Elektroflyveklubben af 1987.
Deltagerne skal igennem flere runder i løbet af lørdag og søndag, inden det står klart hvem, der skal øverst på podiet.
Søndag den 26. maj er også Modelflyvningens dag, hvor alle modelflyveklubber i hele landet har et eller andet ekstraordinært på programmet.
– Hos os er det i år konkurrencen, der tager fokus, men vores instruktører vil vil være at finde på pladsen, så interesserede kan prøve at flyve modelfly i det omfang, som vejret er til det, fortæller Jens Arnt.

Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest