Oppfeldt: For jorden brænder under os

Fusionen mellem Vestforbrænding og Farum Fjernvarme er godkendt af Konkurrencestyrelsen.

Tidligere borgmester i Farum og forhenværende Medlem af Folketinget, Flemming Oppfeldt, var som bestyrelsesmedlem i Farum Fjernvarme med ved onsdagens ekstraordinære årsmøde, hvor fusionen med Vestforbrænding blev vedtaget med 100 procent opbakning.
Flemming Oppfeldt beskriver aftalen som god for begge parter.
Farum Fjernvarmes forbrugere får en lavere pris, mens Vestforbrænding får nye muligheder.
Han opfordrede Vestforbrænding til at gribe chancen for en mere klimavenlig produktion. Som bestyrelsesmedlem i Farum Fjernvarme havde han mulighed for at holde en tale ved årsmødet. I hans tale lød det således:
– Forsiden af medaljen kan også blive, at vi, ved at give Vestforbrænding transmissionsledningen gir dem en chance for at blive en del af et nordsjællandsk energinetværk, som de bedre end vi kan udvikle i den grønne omstilling.
Forsiden er også, at når vi overdrager vores varmepumpe, som er blandt Danmarks største, øjeblikkeligt kan give VF viden om og brug af varmepumper, som de herefter kan udbygge i stor skala
Jeg tror, at denne grønne omstilling vil blive drevet af varmepumper, luft, jord eller søvand I forening md billig vind- og solenergi. Så på denne måde kan denne handel åbne et grønt vindue for Vestforbrænding, som de hurtigt skal udnytte. Ikke bare af hensyn til fortsat lave varmepriser, men af hensyn til den bæredygtige fremtid.
For jorden brænder under os.

Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest