”Skidefuld af historier” vender tilbage

Skidefuld af historier vender tilbage i ny udgave. Pressefoto.

Kulturhuset Galaksen fejrede i 2019 stor succes med hjemløseforestillingen Skidefuld af Historier. Nu kommer der en ny forestilling.
Første udgave af ”Skidefuld af Historier” blev opført i 2019 og blev en stor succes for både publikum og medvirkende. I ”Skidefuld af Historier ’24” er det et nyt hold, der er på scenen med nye beretninger og i en ny opsætning, der kan opleves i Christianshavns Beboerhus den 7. og 8. juni og i Kulturhuset Galaksen i Værløse den 10. og 11. juni.
Kulturhuset Galaksens leder Morten Mathiesen er instruktør og Søren Poulsen fra Christianshavns Beboerhus er projektleder.

”Skidefuld af historier 24”
Marco levede det hårde liv på gaden og eksperimenterede med LSD, svampe og andre stoffer. En dag vågnede han op på hospitalet med kanyler og slanger i armen e er en overdosis – uden erindring om, hvad der var sket, og med en mor, der ikke anede, hvad hendes søn var ude i.
Annelise traf en mand på nettet og solgte sin lejlighed for at hjælpe ham ud af en knibe, der angiveligt involverede både FN, en skibstransport af penge og et mislykket frikøbsforsøg. Et år senere stod Annelise på gaden uden en krone og uden kontakt l manden – og lærte livet som hjemløs i København at kende på den hårde måde.
Folk som Marco og Annelise har levet liv, de fleste af os dårligt begriber. Liv præget af hjemløshed, arbejdsløshed, misbrug og pengeknaphed, men også med meningsfulde fællesskaber, broderskab og et livligt liv på gaden. Og de er skidefulde … af historier! Historier, vi som regel går glip af, men som nu kan opleves i en autentisk og gribende teaterforestiling, hvor Marco, Annelise og fem andre med hjemløseliv i bagagen indtager scenen og optræder som sig selv.
”Skidefuld af Historier” er et intensivt teaterprojekt som bliver skabt på blot 14 dage, hvor nuværende og tidligere hjemløse Hus Forbi-sælgere uden teatererfaring deler deres livshistorier i en professionelt opsat forestilling.
Publikum oplever et unikt kludetæppe af historier fra spillernes liv syet sammen af små fine, skøre, rørende og skrøbelige tableauer. Om det, der former os som mennesker, om det vedkommende og væsentlige i livet og om tanker, der favner både livet og døden. En unik, gribende, autentisk og uforglemmelig teateroplevelse, der lader publikum komme helt tæt på de historier og skæbner, der gemmer sig bag de avissælgere, du møder i gadebilledet.

Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest