Skøjtehal bliver til Monkey House

Gladsaxe Skøjtehal bliver til Monkey House. Foto: Gladsaxe Kommune.

Den gamle Gladsaxe Skøjtehal forvandles snart til et Monkey House. Det står klart efter et udbud.
I forbindelse med byggeriet af en ny skøjtehal, besluttede Gladsaxe Kommune, at man ønskede at udnytte den gamle skøjtehal til en mangfoldighed af aktiviteter med fokus på børn og unge, og som kunne opmuntre borgere, der ikke typisk er fysisk aktive, til mere bevægelse. Stedet skulle samtidig kunne fungere som et uformelt møde- og hænge-ud-sted i lokalområdet. For at sikre en fair og transparent proces, hvor lokalt forankrede idræts- og fritidsaktiviteter på lige fod kunne byde ind med projekter, valgte byrådet at sende den gamle skøjtehal i udbud.
Tre forslag var med i opløbet: Monkey House, Gladsaxe Beach og TiG Multi Hal. Resultatet af bedømmelsen af de tre tilbud er helt klar. Monkey House vinder udbuddet med 163 point, foran Gladsaxe Beach med 105 point og TiG Multihal på en tredjeplads med 74 point.
Derfor er udfaldet af byrådets behandling, at det bliver GoMonkey, der i et tæt samarbejde med de lokale foreninger Søborg Klatreklub, Gladsaxe OCR, Gladsaxe Basketball Klub, Gladsaxe Billard og Bibliotek+ i Høje Gladsaxe kommer til at skabe liv i den gamle skøjtehal med projektet Monkey House.
Efter planen skal kontrakten underskrives i slutningen af maj og det nye Monkey House forventes at kunne åbne dørene for besøgende sidst på året. I den mellemliggende periode skal GoMonkey indhente nødvendige godkendelser og indrette sig i den gamle skøjtehal sammen med sine lokale samarbejdspartnere.

Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest