Skolelandbruget viste alle talenterne frem

Johnny Skjoldborg Krog (tv.) hyggede sig gevaldigt i godt selskab med Bjørli Lehrmann og Stephan Springborg,

Området omkring Naturstøttepunkt Hjortøgård svirrede af aktivitet, da Skolelandbruget og en række samarbejdspartnere holdt inspirationsdag for skoler og dagtilbud i Furesø Kommune.
Pædagoger, lærere og andre fagpersoner i Furesø Kommune fik et solidt indblik i alle de udeskoleaktiviteter, som Skolelandbruget kan facilitere. Der var endda gæstestjerner som Bjørli Lehrmann (kendt fra TV), Stephan Springborg fra Naturstyrelsen, Naturtalenterne og Fiskebæk Naturskole.
Frida Nordahl fra Skolelandbruget stod for ”Snus som en mus”.
– Det er en sansetur, hvor man kommer igennem en tur, hvor man oplever verden fra musens verden, forklarer Frida Nordahl.
Lige ved siden af stod Bjørli Lehrmann fra Vestre Hus Børnenaturcenter i Ravnsholt Skov. Bjørli viste, hvordan man kan lave sit eget dyr.
Skolelandbrugets Camilla Staugaard havde medbragt en død pattegris.
– Den er perfekt som samtalestarter og bare rolig den er lige kommet op af fryseren, sagde Camilla Staugaard.
Og så var Fiskebæk Naturskole klar med inspiration.
– Vi viser, hvordan man laver nem med i naturen. Det kan være snacks som supplement til børnenes madpakker. Vi viser, hvad man kan gøre med koldt og varmt vand. Vi giver de nemme greb til madlavning videre, fortæller Søren Madsen.
Bøgely Børnehus, Naturfags Mette Hein og Fremtidsværkstedet viste også deres tilbud frem. 
Vinderne bliver Furesøs børn, som får glæde af alle de mange muligheder i løbet af deres tid i dagtilbud og folkeskoler.

Børnehuset Vingesus var også tilstede med information om udesovning.
Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest