Søndergaard optaget i eliteprogram

Andreas Søndergaard har fået mere at juble over. Han er optaget i Badminton Danmarks eliteprogram. Foto: Preben Dan.

I kølvandet på det danske mesterskab og sølvmedaljen ved EM i herredouble er der flere gode nyheder til Værløse Badmintons Andreas Søndergaard. Han er netop blevet optaget i Badminton Danmarks eliteprogram.
Andreas Søndergaard kom til Værløse fra Ikast med det mål at arbejde sig frem og spille de store internationale turneringer. Det har krævet tålmodighed. Han har den seneste tid været tilknyttet eliteprogrammet men ikke på fuld tid.
Nu får han herredoubletræner Thomas Stavngaard som hovedtræner, adgang til Team Danmarks ekspertservice samt turneringsstøtte.
– Det er jeg helt vildt stolt over, og jeg er glad for, at trænerne nu har sagt, at det er min tur, og at de har været tilfredse med det spil, som jeg har leveret sammen med Jesper Toft. Jeg vil lyve, hvis jeg ikke har tænkt på, om jeg ville blive optaget, så det er rart med anerkendelsen, og nu kan jeg få det ud i hovedet og fokusere fuldstændig på træningsbanen og at skabe resultater til Danmark, siger Andreas Søndergaard til badminton.dk

Badminton Danmarks elite- og sportschef Jens Meibom ser det som en anerkendelse af Andreas Søndergaards indsats.
– Vi er glade for at kunne anerkende Andreas’ fremgang og optage ham i eliteprogrammet. Det er en spiller, som blomstrer sent, men han har bevist med EM-medaljen, at man med dedikation og hårdt arbejde over længere tid godt kan blive optaget i eliteprogrammet, selvom man ikke stod først for, efter man var færdig med ungdomsrækkerne, siger Jens Meibom.
Optagelsen sker umiddelbart efter den tidligere Værløse-spiller Mattias Thyrris karrierestop i en alder af 26 år.
Andreas og Mattias kom i sin tid til Værløse på samme tid. Mattias skiftede forrige år til Hvidovre.

Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest