Spejdergrunden – Byggestart forventes til foråret

Projektet Kollekollevej 39 - et nyt vartegn for Værløse, forventes at have byggestart i foråret 2024. Skitse: kollekollevej39.dk

Ting tager tid i det danske samfund. Ikke mindst når det handler om byggeprojekter, men projektet på Spejdergrunden i Værløse er fortsat på skinner.
Fra 1970´erne frem til 2015 holdt den lokale spejdergruppe Alugod til i en efterhånden mere og mere faldefærdig bygning på grunden Kollekollevej 31-39.
Alugodgruppen flyttede til en tidligere børnehave på Ryetvej, og grunden lå ubenyttet hen i mange år. En overgang var der snak om flygtningeboliger på hjørnet ved Stiager og et projekt med erhverv og boliger ind mod jernbanen var også langt fremme.

I 2022 købte den tidligere byplanlægger i Furesø Kommune, Jesper Krarup grunden gennem sit firma Krarup Real Estate ApS. I samarbejde med firmaet Generous blev der i efteråret 2022 præsenteret et projekt med 45 boliger på Kollekollevej 39. Projektet Kollekollevej 39 – et nyt vartegn for Værløse – blev præsenteret som en slags indgang til Bymidten med først åbne vidder, så to- og siden tre- og fire etagers boligbyggeri.
Høringsperioden fandt sted i februar-marts 2023, og lokalplanen vedtaget af byrådet i slutningen af maj måned, men siden har der været stille.
Jesper Krarup oplyser til www.altomfuresoe.dk at processen kører som planlagt.
– Vi har arbejdet med byggeplaner og entreprenører henover efteråret og har et afklarende møde med byggeafdelingen i kommunen. Vi forventer at kunne sende det egentlige byggeandragende ind efter nytår og komme i jorden til foråret, lyder det fra Jesper Krarup.
Man kan følge med i planerne for Spejdergrunden på: www.kollekollevej 39.dk

Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest