Stort cykelløb kører igennem Værløse

Post Nord Danmark Rundt får opløbsstrækning på Bagsværd Hovedgade i 2024. Pressefoto.

Der var helikoptere i luften, snurrende tv-kameraer og masser af mennesker på fortovene, da Post Nord Danmark Rundt i august 2023 kom igennem Farum, Værløse og Hareskovby i forbindelse med næstsidste etape af landets største cykelløb.
Det scenarie vil gentage sig den 18. august 2024. I år er Gladsaxe Kommune vært for sidste etape af Post Nord Danmark Rundt med en rundstrækning på fem kilometer og opløb på Bagsværd Hovedgade.
– Vi ser meget frem til at være vært for den afsluttende finale i Postnord Danmark Rundt i år. Sidste år blev der skabt en fantastisk folkefest med utrolig god stemning i et godt samarbejde med Dansk Cykle Union. Med Postnord Danmark Rundt får vi lejlighed til at opleve mange af de store verdensnavne inden for cykelsporten helt tæt på. Det er en kæmpe sportsbegivenhed, der skaber synlighed og også viser Gladsaxe som en cykelvenlig kommune, siger borgmester Trine Græse.
Rytterne ankommer fra Hareskov By til Skovdiget og kører så en rundstrækning af flere omgange – Bagsværdvej, Aldershvilevej, Bindeledet, Bagsværd Hovedgade ved Bagsværd Kirke, hvor det endelige opløb også kommer til at foregå.
Dansk Cykle Union ser også frem til at vende tilbage til Gladsaxe:
– Vi så sidste år, at Bagsværd Hovedgade kunne skabe en fantastisk ramme om en etapeafslutning. Derfor er vi glade for, at vi kunne komme tilbage og igen har vi lagt løbets afslutning på samme sted. Jeg forventer igen i år mange mennesker langs den 5 km lange rundstrækning, siger racemanager for Postnord Danmark Rundt Jens Kasler i en pressemeddelelse fra Dansk Cykle Union.

Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest