Topholdet sendt hjem med nederlag

Hareskov IF fortsætter kursen imod oprykning. Lørdag eftermiddag blev det til en flot sejr på 4-2 over rækkens tophold, Hørsholm-Usserød.
– Jeg havde solgt den for en uafgjort. Vi havde mange afbud, men dem der spillede kampen, knoklede røven ud af bukserne, siger træner Anders Helmer.
Hareskov havde valgt at stå tilbage på banen og afvente de tekniske dygtige modstanderes angrebsbølger og så satse på dødbolde.
Efter syv minutters gav det et føringsmål på hovedstød af Andreas Juul Kring efter hjørnespark.
Hørsholm-Usserød slog tilbage med to scoringer, inden Karl-Emil Lyngstrand bragede bolden i krogen fra 30 meters afstand.
Inden pausen kom HIF endda foran, da Robert Videbæk fik prikket bolden over mål efter kaos og tumult i feltet foran målet.
Hørsholm-Usserød fortsatte med at være dominerende og meget på bolden i anden halvleg, men HIF fik halvlegens eneste mål.
Karl-Emil Lyngstrand fik en halv friløber, som målmanden halvklarede, men Mikkel Grünfeld var først over bolden og bragte Hareskov If foran med 4-2. Den stilling holdt i kampens sidste halve time.
Hareskov IF er fortsat på tredjepladsen med fire point op til Vejby-Tisvilde på den oprykningsgivende andenplads.