Ungemusical lærer de unge noget for livet

80 unge knokler i denne tid for at blive klar med ungemusicalen.

Galaksens årlige ungemusical er ofte blevet berømmet for energiske og stærke præstationer, men der er en højere mening med, at op til 80 unge mennesker bruger så meget tid på at deltage i opbygningen af en musical.
Kulturhusleder Morten Mathiesen er meget bevidst om effekten.
– Det allervigtigste ved ungemusicalen er, at de unge bliver en del af et fællesskab. Når de starter, kravler de langs væggene, men undervejs sker der noget med dem. Når de først har været igennem sådan en mølle, så forstår de at stå på egne ben, forklarer Morten Mathiesen.
Igennem årene ungemusicalen inspireret flere til at blive skuespillere, dansere og andet indenfor underholdningsbranchen, men alle har fået noget med.
-Det er ligegyldigt om de ender med at blive blikkenslager, skuespiller eller noget helt tredje. De har lært at stå i egen ret, siger Morten Mathiesen.

10 Ting Jeg Hader Ved Dig
Dette års forestilling ’10 Ting Jeg Hader Ved Dig’ er baseret på Shakespeare-stykket ‘Trold Kan Tæmmes’, og handler om søstrene Kat og Bianca.
Kat er den vilde, feministiske, intellektuelle storesøster, der ikke gider date eller forsøge at indgå i et almindeligt teenageliv, og Bianca er den smukke, lidt overfladiske, populære lillesøster, som alle drengene vil gøre alt for at score. Kat og Biancas mor har lavet en NO DATING-politik – eller nærmere en regel om at Bianca først må begynde at date, når Kat gør. Anton, en ny dreng på skolen, forelsker sig i Bianca ved første øjekast (på sådan en slow-motion-agtig måde), og han lægger en plan for at få mulighed for at date Bianca; han hyrer skolens småkriminelle, vilde og mystiske William til at date Kat. Og så går slaget sin gang.

Spilledage:
Premiere 31. marts kl. 16:00
2. april kl. 19:00. Det er muligt tilkøb af tapastallerken til udlevering kl. 18:00 i cafeen.
3. april kl. 19:00. Det er muligt tilkøb af tapastallerken til udlevering kl. 18:00 i cafeen.
4. april kl. 19:00. Det er muligt tilkøb af tapastallerken til udlevering kl. 18:00 i cafeen.
5. april kl. 19:00. Det er muligt tilkøb af tapastallerken til udlevering kl. 18:00 i cafeen.
6. april kl. 14:00
6. april kl. 19:00. Det er muligt tilkøb af tapastallerken til udlevering kl. 18:00 i cafeen.

Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest