Orkesteret Farvegade spiller op til Høstbal i Ellegården. Pressefoto.

Et af landets bedste folkemusikorkestre, Farvergade, spiller til høstbal i Farum lørdag den 28. september. 
Kan du lide folkemusik, vil du opleve nordisk dans og musik, så har du chancen lørdag den 28. september kl. 19.30 – 23.00 på Ellegården.
Orkesteret Farvergade – med den fantastiske trio violinist Clara Tesch, Fløjtenisten (og multiinstrumentalisten) Mads Kjøller Henningsen og Julian Svejgaaard på klaver – leverer folkemusik på højt plan. De spiller alt fra traditionel dansk folkemusik fra Sydsjælland til svenske polkaer.
Navnet Farvergade kommer af, at de har spillet til Nordisk dans på Vartov (som ligger i Farvergade) for utallige unge mennesker gennem flere år med stor succes. De er derfor garanter for lækker dansemusik og for at skabe en god stemning for både øvede og uerfarne. Samtidig vil der være plads til at kunne sidde og nyde musikken og dansen.
Et høstbal på Ellegården i Stavnsholt er altid stemningsfyldt i den gamle lade med landbrugsredskaber på væggene og højt til loftet. Både bogstaveligt og i overført betydning.
Deltagerprisen er blot 100 kr. Denne billige pris skyldes, at et trofast medlem i december modtog en Frivillig Lederpris på 5000 kr. fra Furesø kommune. Hun har doneret pengene til dette arrangement.

Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *