Alun henter stort navn til Galaksen

Patrick McKeown er pioner indenfor vejtrækningstektnikker. Nu kommer han til Galaksen. Pressefoto.

Vejrtrækning for mere energi, bedre helbred, indre ro og forbedret mental præstation er temaet, når Alun.dk afvikler et stort event med Patrick McKeown i Galaksen den 3. – 4. maj.
Vejrtrækning for mere energi, bedre helbred, indre ro og forbedret mental præstation. En ting er sikkert – du vil aldrig trække vejret på samme måde igen! Ligegyldig hvad du spiser, hvor meget du træner, hvor slank eller ung eller klog du er, så betyder intet af det noget, hvis du ikke trækker vejret rigtigt.
Her er en eksklusiv mulighed for at møde en af de sande vejrtrækningspionerer i denne praktiske workshop. Patrick McKeown helbredte sig selv ved at genoptræne sin krop til at trække vejret korrekt.
Han er en af de mest erfarne instruktører i verden og har i over 21 år trænet tusindvis af mennesker til at helbrede sig selv og forbedre deres sportslige og mentale præstationer. Nu er det din tur!

Disse workshops vil gavne alle og enhver, både professionelle og private personer, da indholdet er designet til at tackle en række sundhedsrelaterede problemer og forbedre sportslige og mentale præstationer.
Bestil billet på www.alun.dk

Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest