Cathrines naturtræning går til et godt formål

Skoven bliver brugt til at finde stationer til styrke- konditions og balancetræning.

Hver tirsdag mødes en gruppe mennesker ved Fiskebæk Naturskole for at dyrke naturtræning under ledelse af Cathrine Nordbeck.
Sundhedsstyrelsen anbefaler styrketræning. Det er med til at sikre en god alderdom. Psykiatrifonden og DGI har derfor udviklet begrebet Naturtræning. For en tur i skoven er med til at sikre mental sundhed.
Cathrine Nordbeck har grebet den bold. Hun kombinerer styrke- og konditionstræning med skønne omgivelser i Nørreskoven og så kommer det hele på sigt til at gå til et godt formål.
Deltagerne på Naturtræningsholdet mødes hver tirsdag klokken 10 ved Fiskebæk Naturskole lige ved Furesøbad. Det bliver en times naturtræning og godt samvær.
– Vi bevæger os rundt i skoven, hvor vi finder stationer til styrketræning. Det er perfekt i forhold til at dele træningen op i forskellige niveauer og så får vi alle en tur i naturen i fællesskab, forklarer Cathrine Nordbeck.
Holdet er meget varieret, hvilket ikke er noget problem, fordi Cathrines træning nemt kan niveauopdeles.
Der er plads til 16 på holdet, lige nu er der otte på holdet.
Cathrine gør det ikke for at tjene penge på deltagerne. Indtil sommerferien er det gratis at deltage.
Efter sommerferien kommer der et beskedent deltagergebyr på 50 kr. pr. træning. Cathrine har valgt, at deltagerne bidrager til et godt formål.
– Zeniorliv har startet Naturtræning op med det dobbelte formål at skabe en anderledes måde for seniorer at få bedre fysisk og psykisk velvære samtidig med at aktiviteten indsamler penge til Fontænehuset i Værløse – et tilbud til psykisk sårbare. Alle pengene går ubeskåret til formålet, fortæller Cathrine Nordbeck.
Hvis man kunne tænke sig at være med, kan man ringe til: 2216 0774.
Læs mere på www.zeniorliv.dk.

Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest