David bliver fabrikskører – tog andenplads i Las Vegas

David Bonde fløj rundt på banen i Las Vegas og blev nummer to i sin klasse.

Elektrisk skateboarding er inde i en rivende udvikling. Ganske som i andre sportsgrene dukker fabrikshold op, som bruger kørerne til at promovere deres skateboards. David Bonde fra Værløse kan nu også kalde sig fabrikskører. Det skete ved denne weekends konkurrence i Las Vegas.
– Kort tid inden konkurrencen blev jeg spurgt om, jeg ville være “fabrikskører” på et helt nyt raceboard som de to firmaer Meepo og Stooge Raceboards har lavet sammen. Det ville jeg selvfølgelig gerne, fortæller David Bonde.
Den tidligere landsholdsfægter satte derefter alt ind på at nå podiet i sin klasse. Han var hurtigst af alle 80 deltagere i kvalifikationen og tog Pole Position i lørdagens løb, hvor han holdt førstepladsen hele vejen til mål.
I søndagens løb startede man i omvendt rækkefølge med de hurtigste bagerst. Her blev det til en tredjeplads i heatet og igen en Pole Position i finaleløbet. Her blev han overhelt i første sving og kæmpede en ihærdig, men forgæves kamp, for at komme tilbage i førerpositionen. Det endte med en andenplads.
– Alt i alt er jeg virkelig tilfreds. Årets konkurrence i Vegas er den største og bedst besatte konkurrence til dato. Mit eget mål for konkurrencen var at køre det nye raceboard fra Meepo og Stooge Raceboards på podiet. Det betød alverden for dem at blive eksponeret, fortæller David Bonde.
Han er hjemme igen senere på ugen. Hvis man vil prøve elektrisk skateboard, så driver han firmaet Ride That Thing, som fra basen i Shelter 214 på Flyvestation Værløse tilbyder undervisning og ture på elektrisk skateboard.

Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest