De Vilde Blomsters Dag – Kom med på tur

De Vilde Blomsters Dag fejres med en tur til Bombefoldene.

Søndag den 16. juni kan alle lære om naturens vilde planter. Dansk Botanisk Forening fejrer for 37. gang i træk dagen med et væld af guidede ture over hele landet. Det er en tradition som år efter år har trukket mange naturelskere til – knap 1000 deltog i 2023.
Turene er gratis, de foregår i et roligt tempo, de varer omkring to timer og de er for alle, uanset alder eller botaniske forudsætninger– alle er velkomne.
I Furesø går turen omkring Bombefoldene på Flyvestation Værløse med Anna Bodil Hald som turleder.
Mødestedet er Sydvagten – Krydset mellem Jonstrupvej og perimetervejen. Det er søndag den 16. juni klokken 10 til ca. 12.30.

Interessen for vilde blomster er stigende
Juni måned er højsæson for blomstrende planter hvor skove, overdrev, enge og vejkanter springer ud i et sandt farveorgie.
En tur i naturen bliver mere spændende, jo mere man ved om de arter, man ser: Hvad hedder planterne, hvilke krav stiller de til deres voksested, hvordan bestøves de, hvordan får de spredt deres frø? Alt dette og mere til fortælles der om på turene.
Interessen for vilde planter har været stigende gennem de seneste år, og turlederne vil med deres viden og begejstring bidrage til at gøre dette vigtige emne helt nærværende og konkret.

Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *