Debat – Fejring skal være med til synliggøre skulpturparken

Kulturkonsulent i Furesø Kommune, Cecil Bojsen Harder, takker Helene Lund for indsparket.

Af Cecil Bojsen Haarder, Kulturkonsulent i Furesø Kommune. 
Kære Helene Lund.
Tak for dine gode betragtninger om Farum Internationale Skulpturpark, som vi fejrer her i sommer.
Det er dejligt, at du med dit indlæg gør opmærksom på jubilæet, Skulpturparken og de mange aktiviteter, der er henover sommeren. Det er – som du skriver – et unikt sted og en særlig fortælling, som vi ønsker at udbrede kendskabet til.
Der er ingen tvivl om, at der kan gøres meget mere for at øge både tilgængelighed, vedligehold, skiltning og formidling af Skulpturparken end det, der er afsat midler til at gøre i dag. Furesø Kommunes håb er, at fejringen af Skulpturparkens jubilæum kan være en god anledning til at samles og dele synspunkter og visioner, som du tager initiativ her. På selve jubilæumsdagen vil vi tilbyde en platform for denne debat og en mulighed for, at man som borger kan byde ind. Efter jubilæet ønsker kommunen at formulere en fremtidsplan for Skulpturparken, hvor vi har brug for gode indspark fra naboer, brugere og fagfolk. Planen skal være en rettesnor for, hvordan Skulpturparken skal vedligeholdes, indrettes og kommunikeres i fremtiden.
Vi håber derfor, at så mange borgere som overhovedet muligt kan være med til at fejre Skulpturparkens jubilæum den 31. august og deltage i debatten.
Følg med i programmet for jubilæet og aktiviteterne henover sommeren her: https://www.furesoe.dk/skulpturparken

Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *