Farum Boldklub vandt lokalopgør

Farum Boldklubs senior 1 er i fremgang og vandt lokalopgøret imod Skjold Birkerød.

Farum Boldklubs Senior 1 tog lørdag eftermiddag et stort skridt væk fra bundstriden med en sejr på 2-0 over Skjold Birkerød.
Den tilbagevendte angriber Tobias Trampedach bragte Farum foran kort før pausen på et oplæg fra Farzan Asghar Ali, og midt i anden halvleg gjorde Matteo Iacopini til 2-0.
Træner Andreas Trampedach fik dermed ret i sin spådom. For selvom holdet tabte sidste weekends premierekamp, var der bedre takter end i efteråret.
– Vi har trænet og spillet godt op til sæsonstarten og havde fortjent bedre i premierekampen mod Fredensborg, siger Andreas Trampedach.
Farum havde flere chancer end topholdet Fredensborg, som scorede på deres eneste store chance og sneg en 1-0 sejr hjem.
– Vi har mistet en enkelt U19-spiller til HIK, men vi har blandt andet fået Tobias Trampedach tilbage efter en skade. Han har et højt niveau samt en fysik og en højde, som giver os nogle flere strenge at spille på offensivt, fortæller Andreas Trampedach.
I forsvaret har unge Oscar Flambart vundet en plads.
– Han fik en hård start med en fiberskade i efteråret, men er kommet godt tilbage og gør det virkelig godt, siger Andreas Trampedach.
Farum Boldklub fik en dårlig start på efterårssæsonen, men spillede sig op og overvintrede lige over nedrykningsstregen.

Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest