Fredag er stor sportsdag i Værløsehallen

Furesø Håndbold skal forsøge at vriste sig fri af nedrykningskampen.

Hvis man savner dengang, hvor der altid var liv og glade dage og masser af mennesker i Værløsehallen, så bør man unde sig selv, at kigge forbi det lokale sportsmekka fredag aften.
Her er der drama for alle pengene i såvel håndboldhallen som badmintonhallen.
Værløse Badminton spiller sidste runde af grundspillet og skal bruge en sikker sejr over AB Aarhus for at komme væk fra nedrykningsplayoff. Sideløbende spiller Gentofte imod Vendsyssel.
Værløse skal hente to point på Gentofte for at komme væk fra niendepladsen, som udløser en kamp mod nummer to i 1. division om den sidste plads i næste års badmintonliga.

Håndboldfest i håndboldhallen
Inde i håndboldhallen starter kvindeholdet festen klokken 18.45 med en kamp imod Hillerød. Furesøs kvinder fik en tung sæsonstart, men har spillet sig op midt i rækken og kan med en sejr over Hillerød tage det sidste skridt væk fra nedrykningszonen.
Furesø Håndbolds mænd spiller klokken 20.00 imod FIF 2. Tilbage i december var Furesø i den bedste halvdel af rækken, men så er det blevet til seks nederlag i træk – godt nok imod stærke tophold eller forstærkede reservehold.
Furesø er nu på niendepladsen med 15 point. FIF 2 er på 12. pladsen med 10 point. Det er et af de hold, som Furesø skal holde bag sig.
I håndboldhallen er der speaker, musik, slik til de første 100 børn og forhåbentlig et par hjemmesejre.

Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest

1 kommentar til “Fredag er stor sportsdag i Værløsehallen”

  1. Ja, og i den ene badmintonhal spiller Værløses ligahold en afgørende kamp mod AB kl. 18.00.
    Kom og hjælp med at heppe.

Der er lukket for kommentarer.