Furesø Teater klar med nyt program

Peter af Farum er af næste sæsons slagnumre hos Furesø Teater. Foto. Furesø Teater.

Furesø Teaters program for næste sæson er på gaden med særligt tilbud til kommunens borgere.
Knap har støvet lagt sig efter sidste forestilling i teatersæson 2023-24, før Furesø Teater er klar med programmet til næste sæson. Programmet med i alt 12 forestillinger er blevet husstandsomdelt i Furesø Kommune, så man allerede nu kan planlægge og købe billetter til sit eget individuelle teaterprogram. Skulle nogen ikke have modtaget programmet, ligger det fremme til gratis afhentning på kommunens biblioteker og kulturhuse. Den nye sæson starter i parken ved Sophienholm den 5. august med den musikalske forestilling ‘Drømmen’, der handlet om kærlighed, magt og vores fælles fortid med afsæt i ægteskabet mellem Jens Otto Krag og Helle Virkner.

Særligt tilbud til borgere i Furesø Kommune
Furesø Teater tilbyder i samarbejde med Folketeatret alle borgere i Furesø Kommune en særlig teateroplevelse. Det drejer sig om forestillingen ‘Peter af Farum’ om en lokal karismatisk bykonge, der havde en vision om at gøre en såkaldt ‘halvkedelig kommune’ til Danmarks bedste sted at bo. Forestillingen er inspireret af virkelige hændelser, men er dog ren og underholdende fiktion om et menneske, der selv i modgang turde stå ved sine visioner. Ved to forestillinger i februar 2025 på Folketeatres scene i Nørregade i København, kan alle borgere i Furesø Kommune købe billetter til speciel nedsat pris.
– Det er en enestående mulighed vi her har fået for at tilbyde kommunens borgere en helt særlig teateroplevelse med tråde til vores lokalsamfunds historie, og jeg håber, mange vil benytte sig af tilbuddet, siger Kurt Bjørkvik, formand for Furesø Teater i forbindelse med præsentationen af det nye teaterprogram.
Billetter til alle sæsonens forestillinger – inklusiv ‘Peter af Farum’ – kan købes via Furesø teaters hjemmeside www.furesoeteater.dk!

Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest