Gospelworkshop med topnavne

Hans Christian Jochimsen og Linda Andrews er underviserne på gospelworkshoppen.

Farum Gospel Choir er utrolig glade for at kunne invitere til en forrygende forårsworkshop lørdag den 16. marts klokken 10 til 16 med to af de bedste undervisere indenfor gospelmusikken i Danmark, ja, faktisk også i Europa!!
Den første underviser er Hans Christian Jochimsen, som er én af de absolut mest fantastiske og mest anerkendte sangskrivere indenfor gospelmusik i Europa, og hans sange bliver sunget rundt omkring i hele verden. Hans sange formår virkelig at være til stor glæde og opmuntring, og så er han også en fantastisk underviser og motivator.

Den anden underviser er korets daglige dirigent Linda Andrews, som udover at være X-Factor vinder, samt en sublim sangerinde, også er en super dygtig underviser i korsang og performance, og med sin medrivende personlighed er der garanti for god stemning. Workshoppen er åben for alle, og der er intet krav om, at man skal have sunget i kor.
Der er garanti for en forrygende og livsbekræftende dag i gospelmusikkens tegn, så tag din mand, kone, veninde, børn og nabo under armen og få en sangoplevelse, der varer i mange dage efter.
Tilmelding på: www.farumgospel.dk

Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest