Helene Stolle klar med workshop

Helene Stolle arbejder som mindset coach og er klar med en ny workshop. Pressefoto.

Alle fortjener et liv, de elsker. Det er den vision, Helene Stolle, arbejder ud fra som mindset coach og intuitiv vejleder, og nu deler hun de allerbedste værktøjer til netop at få mere glæde og overskud ind i den travle hverdag.

Det sker ved en workshop søndag 28. april klokken 10-13 i Huset Namasté på Farum Hovedgade 54.
.Det er så nemt at hænge sig i alt det, der er udfordrende i hverdagen og livet, men virkeligheden er, at det er dræbende for både din energi, overskud, dit humør og ja hele din livsglæde faktisk. Så når du har mulighed for at ændre det, hvorfor så ikke gøre det, siger Helene Stolle.
Et springbræt til en bedre hverdag
Når du deltager på workshoppen får du ikke bare de allerbedste værktøjer til at hive din energi, overskud og livsglæde op, du lærer også helt praktisk, hvordan du implementerer dem i hverdagen mellem arbejde, børn og alt andet, som hverdagen byder på.
– Jeg har selv taget rejsen og brugt de seneste mange år på at dygtiggøre og uddanne mig indenfor både mindfulness, stresshåndtering og livsdesign, og jeg lover, at værktøjerne i den grad skaber en kæmpe ændring i måden, du lever på. Derfor ved jeg også, at workshoppen for de, der deltager, vil være et springbræt til en hverdag, hvor de nemmere end nogensinde før mærker både passion og glæde og dermed også får mere overskud til alt det, de både skal og vil i hverdagen, siger Helene Stolle.
Du tilmelder dig workshoppen via dette link: https://subscribepage.io/LT3MTd

Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest

1 kommentar til “Helene Stolle klar med workshop”

  1. Just desire to say your article is as astonishing.
    The clarity in your post is simply great and i can assume you are an expert
    on this subject. Well with your permission allow me to grab your RSS feed to
    keep updated with forthcoming post. Thanks a
    million and please keep up the rewarding work.

Der er lukket for kommentarer.