Her er Furesøs nye velfærdsdirektør

Katrine Birk tiltræder som velfærdsdirektør i Furesø Kommune den 1. marts. Foto: Furesø Kommune.

Katrine Birk bliver ny velfærdsdirektør i Furesø Kommune fra den 1. marts. Hun glæder sig til at udvikle løsninger på de komplekse velfærdsproblemer på tværs af sektorer i samarbejde med borgere, foreninger og politikere.
Katrine Birk er i dag direktør i Tårnby Kommune med ansvar for flere af de store velfærdsområder. I Furesø vil Katrine Birk få det overordnede ansvar for kommunens opgaver i forhold til børn i dagtilbud og skoler, de ældste borgere i ældreplejen og de mest udsatte borgere og borgere med handicap på kommunens bosteder og aktivitetstilbud.
– Furesøs ambition om at arbejde langsigtet med omstillingen af velfærdsområderne på tværs af sektorer med bred inddragelse, er en af årsagerne til, at jeg glæder mig til at blive en del af Furesø Kommune. Furesøs 2030 mål og ambitioner ligger helt i tråd med mine egne. Jeg er optaget af den kontinuerlige udvikling af velfærdsområderne og især, hvordan vi kan imødegå de udfordringer vi både nationalt og kommunalt ser ind i de kommende år, fortæller Katrine Birk i en pressemeddelelse fra Furesø Kommune.

Katrine Birk vil blive en del af ledelsen af Furesø Kommune sammen med by- og kulturdirektør Claus Torp og kommunaldirektør Henrik Studsgaard.
Katrine Birk skifter til Furesø fra en stilling som direktør i Tårnby Kommune, og har derudover en baggrund som Beskæftigelses- og Socialchef i Gladsaxe Kommune, hvor hun også var Konstitueret Social- og Sundhedsdirektør.
Katrine Birk har en master i Public Governance fra Copenhagen Business School. Hun er 50 år og bor på Frederiksberg sammen med sin hustru og deres 2 børn på henholdsvis 17 og 14 år.

Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest